Dünya sapıklarının Ramazan çıkarması

Şeytanlıkta sınır tanımayan mihraklar, Müslümanların kutsal değerlerine karşı en hayâsız saldırılarını düzenlemek üzere “Ramazan hazırlığı” yapıyor.

Cinsel sapıklığın her türlüsünü bünyesinde barındıran bir kuruluş, girmek üzere bulunduğumuz Ramazan ayının içinde, Lût kavminin helâkine sebep olan hayâsızlıkları İslâm beldesi İstanbul’da sahneye koymaya hazırlanıyor.

KIŞKIRTICI SOKAK EYLEMLERİ

22-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler arasında çeşitli sokak eylemleri, parti, piknik, konser, tiyatro gibi kışkırtıcı faaliyetler var. Etkinliklerle ilgili duyurularda, katılımcılara “rahat kıyafetle gel” çağrısı yapılarak eylemlerin alabildiğine kışkırtıcı olması hedefleniyor.

Ramazan ortasında bir hafta boyunca devam edecek olan hayâ ve namus katliâmına, düzenleyiciler, “Onur (!) Haftası” adını veriyorlar.

SINIRDIŞI EDİLMİŞLERDİ

Bu tür namussuzluklar İstanbul’da ilk olarak 1993 yılında sahneye konulmak istenmiş, ancak Valilik buna izin vermemiş ve yurt dışından gelen sapıklar da sınırdışı edilmişti.

Söz konusu sapıklar geçtiğimiz yıl da CHP Genel Başkanı nezdinde kendilerine destek aramışlar ve yerel seçimlerde adaylarının değerlendirileceği yönünde Kılıçdaroğlu’ndan söz almışlardı. Ancak CHP Genel Başkanı daha sonra “Türk toplumunun henüz bu olgunluğa erişmediği” gerekçesiyle, cinsel sapıkların isteklerini geri çevirmişti.

HDP LİSTESİNE GİRDİLER

Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde ise PKK’nın güdümünde faaliyet gösteren HDP listelerinde eşcinsel aday göstermiş ve bunu iftiharla ilân etmişti.

Kur’ân’da açıkça lânetlenen ve Lût kavminin korkunç bir şekilde helâk edilmesine sebep olarak gösterilen fuhşiyatın en çirkin ve iğrenç nümunelerini üstelik Ramazan ortasında sergileme teşebbüsüne karşı resmî makamların gereken teyakkuzu gösterecekleri ve böyle bir hayâsızlığa meydan vermeyecekleri tahmin ediliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an mealleri din eğitiminde baş köşeyi almalı

Raşid Halifelerde iman-amel bütünlüğü