Tuzaklar ve mü'minler

Kur’an Buluşmalarının bu hafta (4 Mart Cumartesi) gerçekleşecek olan 151. bölümünde, inşaallah Âl-i İmrân sûresini 54’üncü âyetini okumaya çalışacağız.

Bu âyette Yüce Allah, Yahudilerin İsa aleyhisselâm’a karşı tuzak kurduklarını, Allah’ın ise bu tuzağı boşa çıkardığını haber veriyor.

Biz de bu vesile ile tuzak kavramı üzerinde duracak ve hayatımızda tuzakların yerini ve bunlardan korunma çarelerini Kur’an ve Hadis ışığında araştıracağız.

4 Mart Cumartesi sabahı gerçekleşecek olan bu buluşmaya bizzat katılma imkânı olmayanlar, programı YouTube’un şu adresteki “Erdemli Hayat” kanalından canlı olarak takip edebilecekler:

https://www.youtube.com/channel/UC0Lk_fH45SkCr35I34PsoBw

Sütlüce’deki MÜSİAD Genel Merkezinde sunumlu olarak cereyan eden Kur’ân Buluşmaları UTESAV tarafından organize ediliyor ve Ocak 2013’ten itibaren devam ediyor. Buluşmalar, her Cumartesi sabahı saat 7 ile 9 arasında cereyan ediyor.

Programımız simit-peynir-çay’dan meydana gelen bir kahvaltı ikramı ile başlıyor, 7:30’dan itibaren de sunum ve onu takiben soru-cevaplarla devam ediyor.

Herkese açık olarak cereyan eden Kur’an Buluşmalarında hanımlar için de yer ayrılmış bulunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kur'an mealleri din eğitiminde baş köşeyi almalı

Raşid Halifelerde iman-amel bütünlüğü