Kur'an Buluşmaları ve Tefekkür Dersi internette

Kur’an Buluşmaları ile Tefekkür Dersleri yarın (28 MartCumartesi) internet üzerinden yayınlanacak.

UTESAV organizasyonuyla gerçekleşmekte olan Kur’an Buluşmalarının yarınyayınlanacak olan 262. bölümünde Nisâ sûresinin 133-134. âyetleri okunacak.

Bu âyet-i kerimelerde, Allah Teâlânın herşeyi kuşatan kudret ve azametikudret ve azameti hatırlatılıyor, dünya ve âhirete ait her türlü nimetin Allahkatında bulunduğu ve her iki cihanda da kim ne istiyorsa Onun lütuf veihsanıyla buna kavuşacağı bildiriliyor.

Âyetlerde, ayrıca, Yüce Allah’ın herşeyi hakkıyla işitip gördüğünü bildirenSemî’ ve Basîr isimleri zikrediliyor.

Kur’anBuluşmalarının yarınki bölümünü sabah 7:30’dan itibaren https://www.youtube.com/erdemlihayatadresinden takip edebilirsiniz.

İİKV organizasyonuyla düzenlenmekte olan TefekkürDerslerinin yarınki bölümü de yine her zamanki vakitte internet üzerindenyapılacak.

Sunumlu olarak gerçekleşecek olan bu bölümde Kur’ân-ıKerimin tefekkür âyetleri ile bu âyetlerin Risale-i Nur’daki uygulamalarıüzerinde durulacak.

İİKV’nin Tefekkür Derslerini de yarın (Cumartesi) sabah10:30’dan itibaren https://www.youtube.com/user/iikv/adresindeki “canlı yayın” bölümünden izleyebilirsiniz.

Gerek Kur’an Buluşmaları, gerekse Tefekkür Dersleri, virüssalgını sebebiyle bir müddet sadece internet üzerinden izlenebilecek. Bu müddetiçerisinde yeni programların saatlerinden haberdar olmak için her iki programında Youtube servislerine üye olmanız gerekiyor. Ücretsiz üyelik için adresler:

Kur’an Buluşmaları için: https://www.youtube.com/erdemlihayat
Tefekkür Dersleri için: https://www.youtube.com/user/iikv/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Raşid Halifelerde iman-amel bütünlüğü

Yöneticiler hesaba hazırlansın