Bize neler emredildi?


   

ÖNEMLİ NOT: 

5 Kasım Cumartesi günkü Kur'an Buluşması, bu haftaya mahsus olmak üzere, sadece YouTube üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bu hafta sonu gerçekleşecek olan 367. Kur’an Buluşmasında, En’âm sûresinin önemli Tevhid derslerinden birisini daha okuyacağız.

UTESAV organizasyonuyla https://www.youtube.com/erdemlihayat kanalından canlı olarak yayınlanacak olan Buluşmada okuyacağımız En’âm sûresi 71-72. âyetlerinin meâli şöyle:

De ki: Allah bizi doğru yola eriştirdikten sonra, bize ne yararı, ne zararı dokunmayan, Allah’tan başka şeylere yalvarıp da gerisin geri mi dönelim? Şeytanların kandırdığı şu kimsenin hali gibi ki, arkadaşları “Bize gel” diye onu doğru yola çağırırken, o yeryüzünde şaşkın şaşkın dolaşmaktadır. De ki: Doğru yol Allah’ın hidayetidir. Biz ise Âlemlerin Rabbine teslim olmakla emrolunduk.

Bir de namazı dosdoğru kılmamız, Allah’a karşı gelmekten sakınmamız emredildi. Çünkü sonunda toplanacağınız yer Onun huzurudur.

Kur’an Buluşmaları Cumartesi sabahları MÜSİAD’ın Çobançeşme’deki genel merkezinde gerçekleşiyor. Buluşmalar, sabah 7:00-7:30 arasında simit, peynir ve çaydan meydana gelen kahvaltı ikramından sonra 7:30-8:30 arasında sunum ve 8:30-9:00 arasında soru-cevap şeklinde cereyan ediyor ve canlı olarak https://www.youtube.com/erdemlihayat adresinden yayınlanıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Raşid Halifelerde iman-amel bütünlüğü

Yöneticiler hesaba hazırlansın