Yeni bir Kur'an ve Hadis programı


  

Önümüzdeki günlerde – Allah nasip ederse – Kur’an ve Hadis ile ilgili yeni bir YouTube programına başlıyoruz.

Bu program, on seneyi aşkın bir zamandır başka bir çatı altında devam eden Kur’an Buluşmaları adlı programın yerini alacak.

2013 yılının başından bu yana devam eden Kur’an Buluşmalarında, Fatiha sûresinden başlamak üzere hatim sırasını takip etmiş ve her biri ortalama 65-70 dakika süren 392 bölüm boyunca En’am sûresinin 114. âyetine kadar (dahil) gelmiştik. Programın 144. bölümünden (Al-i İmran, 44. âyet) itibaren video kayıtları YouTube’un Erdemli Hayat veya Yazar Ümit Şimşek kanalından indirilebiliyor (daha önceki bölümlerde yayın yapılmıyordu). Tüm bölümlerin slaytlarını ise şu adresten PDF formatında indirebileceksiniz: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1QBBqtZN_v74zFJUic30kmOuMwiDp_XXw

Önümüzdeki hafta başlamayı planladığımız yeni program ise https://www.youtube.com/yazarumitsimsek adresinden canlı olarak yayınlanacak. Program ile ilgili duyuruları kaçırmamak için bu adrese abone olmayı unutmayınız.

“Bir Ayet Bir Hadis” adını taşıyan program Salı akşamları 21:00’de başlıyor. Programda, adından da anlaşılacağı gibi, bir ayet (veya ayetin bir bölümü) ile bir hadis-i şerifi herhangi bir sıraya tabi olmaksızın inceleyerek bunlardan hayatımıza dersler çıkarmayı düşünüyoruz. Programın 20-30 dakika civarında sürmesi bekleniyor. 

-- Ümit Şimşek



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar